söndag 5 januari 2014

Vårens utbildningar för Partilles lärare

Att skriva sig till läsning

En studiegrupp för er som ännu inte kommit igång med ASL. För förskollärare och för dig som arbetar i år 1-3. Vi träffas tre gånger, läser litteratur, går på studiebesök och går igenom lämplig teknik. Vi är i vår lokal på Laxen, Porthälla gymnasium. 5 mars, 2 april, 21 maj, 14.30-16.30.
Lär dig filma och redigera film med green screen

Vi erbjuder två utbildningstillfällen i Green screen. Vi är i vår lokal på laxen, Porthälla gymnasium mellan 14.30-16.30
26 mars och 23 april. Du behöver en Mac dator eller en iPad. Behöver inte vara egen men en som finns på skolan.


Google apps for education

Vi erbjuder tre datum under våren, 15 jan, 29 jan, 5 feb, i Google apps. Du väljer den eller de utbildningar du önskar delta i. Vi är i vår lokal på Laxen, Porthälla gymnasium. Alla tillfällen är mellan 13.30-16.30.

15 januari Grundläggande utbildning i dokument och hur man skapar struktur.
29 januari Hur du arbetar med formulär och presentation
5 februari Google sites och ev. appar till google.


Star board

Under våren erbjuder vi två utbildningstillfällen i hur du kan använder en StarBoard. Vi är i vår lokal på Laxen, Porthälla gymnasium.
Utbildningen är 12 och 19 mars 14.30-16.30
Språkundervisning på webben

Webben uppmuntrar på olika sätt till att läsa, skriva och kommunicera men också att till att bjuda in världen i klassrummet - eller att själv ge sig ut i den med datorns hjälp! Denna kurs riktar sig till språklärare (engelska och moderna språk) som vill veta mer om, och även testa, några digitala verktyg i sin språkundervisning.
Under två fredagar (31 januari + 14 mars, 8.30-14.30) träffas vi och inspirerar, nätverkar och workshoppar kring datorn i språkundervisningen. Vi är i vår lokal på Laxen, Porthälla gymnasium.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar